Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania

Targul National al Mierii, Editia a 10-a, 4-6 aprilie 2014


DRAGI APICULTORI,

Și în acest an vom continua desfășurarea celor două ediții ale TÂRGULUI NAȚIONAL AL MIERII, un eveniment care s-a dovedit de fiecare dată un sprijin deosebit adus promovării produselor apicole și apiculturii românești.
EDIȚIA DE PRIMĂVARĂ a târgului din acest an, organizată în perioada 4-6 APRILIE, reprezintă un moment deosebit deoarece marchează cea de-a 10-a ediție a Târgului Național al Mierii, devenind astfel un eveniment deja tradițional și recunoscut la nivelul capitalei.
Iată unul din motivele pentru care vă invităm să participați ca expozanți sau vizitatori și la această ediție a târgului, un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei, atât în calitate de apicultori cât și de consumatori de produse apicole.
Ca de obicei, la târg vor participa apicultori și firme specializate în condiționarea produselor apicole și realizarea unei game diversificate de preparate pe bază de produse apicole - suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc. De asemenea, în cadrul târgului vor fi prezentate produse dedicate apicultorilor - medicamente și substanțe pentru combaterea bolilor la albine, produse pentru nutriție, stupi și componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărți de specialitate.

Amplasarea standurilor conform schiteise va face, la fel ca la edițiile anterioare, pe platforma ACA / I.C.-D. Apicultură din București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Înscrierile și rezervările de standuri se vor achita în perioada 1 martie - 31 martie 2014, la sediul A.C.A. din România:

Plata se poate face în numerar la sediul A.C.A. - B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, cod 013975, București; telefon: 021-233.40.19 (doamna director economic Marioara Bălan).
sau
prin transfer bancar în contul: RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, București.

Taxa de participare la Târgul Național al Mierii: Stand de 3 x 3 m (cort, masă, scaun) este de 372 lei, inclusiv TVA.

Tariful este valabil pentru toată perioada desfășurării manifestării și cuprinde toate facilitățile necesare bunei etalări și prezentări a mărfurilor.
Plăcuța de identificare a firmei va fi adusă de fiecare participant la târg.

Pentru rezervări și plata standurilor vă rugăm să vă adresați la:
Asociația Crescătorilor de Albine din România: acaromania@rdsmail.ro, telefon: 021-233.40 19.

 

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor media:

Radio Romania

Radio Romania Actualitati

Radio Antena Satelor

Radio Bucuresti FM

 

AGERPRES