Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania

Targul National al Mierii, Editia a 12-a, 20-22 martie 2015

Cu scuzele de rigoare vă anunțăm că perioada în care se va desfășura TNM se devansează cu o săptămâna. Astfel ediția de primăvară a Târgului Național al Mierii va avea loc în perioada 20 martie - 22 martie.

DRAGI APICULTORI ȘI IUBITORI AI PRODUSELOR APICOLE,


Și în acest an vom continua desfășurarea celor două ediții ale TÂRGULUI NAȚIONAL AL MIERII, un eveniment care s-a dovedit de fiecare dată un sprijin deosebit adus promovării produselor apicole și apiculturii românești.
Vă invităm să participați ca expozanți sau vizitatori și la această ediție a târgului, un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei, fie ei apicultori sau consumatori de produse apicole. EDIȚIA DE PRIMĂVARĂ a târgului din acest an, organizată în perioada 20-22 MARTIE, marchează cea de-a 12-a ediție a Târgului Național al Mierii, devenind astfel un eveniment deja tradițional și recunoscut la nivelul capitalei.
Ca de obicei, la târg vor participa apicultori și firme specializate în condiționarea produselor apicole și realizarea unei game diversificate de preparate pe bază de produse apicole - suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc. De asemenea, în cadrul târgului vor fi prezentate produse dedicate apicultorilor - medicamente și substanțe pentru combaterea bolilor la albine, produse pentru nutriție, stupi și componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărți de specialitate.

Amplasarea standurilor conform schitei, se va face, la fel ca la edițiile anterioare, pe platforma ACA / I.C.-D. Apicultură din București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Înscrierile și rezervările de standuri se vor efectua în perioada 02 februarie - 13 martie 2015.

Rezervarea de stand va fi definitivă numai în baza confirmării plății până la data de 13 martie 2015

Plata se poate face în perioada 02 februarie - 13 martie 2015, numerar la sediul A.C.A. - B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, București; telefon: 021-233.40.19 (doamna Alexandru Iuliana),
sau
prin transfer bancar în contul:
 - RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, București;
 - RO18RZBR0000060000667235, Raiffeisen Bank, Agenția Dorobanți, București.

Taxa de participare la Târgul Național al Mierii: Stand de 3 x 3 m (cort, masă, scaun) este de 450 lei, inclusiv TVA.
Tariful este valabil pentru toată perioada desfășurării manifestării și cuprinde toate facilitățile necesare bunei etalări și prezentări a mărfurilor.
Plăcuța de identificare a firmei va fi adusă de fiecare participant la târg.

Pentru rezervări și plata standurilor vă rugăm să vă adresați Asociației Crescătorilor de Albine din România: acaromania@rdsmail.ro,
 telefon: 021-233.40 19.

Până în data de 03 martie 2015 toți expozanții sunt obligați să trimită pe fax sau e-mail autorizarea/înregistrarea sanitar - veterinară.

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor media: