Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania

Targul National al Mierii, Editia a 14-a / 1 - 3 aprilie 2016


 

Un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei

și produselor apicole!

TÂRGUL NAȚIONAL AL MIERII - EDIȚIA DE PRIMĂVARĂorganizat de Asociația Crescătorilor de Albine din România, se deschide vineri, 1 aprilie 2016, ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

CEA DE-A 14-A EDIȚIE a Târgului Național al Mierii, organizată în perioada 1-3 APRILIE, reprezintă deja un eveniment cunoscut și așteptat la nivelul Capitalei, fiind dedicat în principal consumatorilor de produse apicole.

Cei aproximativ 100 de expozanți prezenți - apicultori și firme specializate, își vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obținute direct din stupină până la produse apicole condiționate sau alte preparate derivate din produse apicole -  suplimente nutritive, cosmetice etc.

De asemenea, de acest târg vor putea beneficia și apicultorii deoarece vor fi prezente și produsele dedicate acestora - stupi și componente, utilaje și alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriție, cărți de specialitate etc.

Bucureștenii și nu numai sunt așteptați la Târgul Național al Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, suplimente nutritive și cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăția naturii, dar și din hărnicia albinelor și apicultorilor.

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la edițiile anterioare, pe platforma A.C.A. / I.C.-D. Apicultură din București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.