Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania

Targul National al Mierii, Editia a 17-a / 15 - 17 Septembrie 2017

 Un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei

 și produselor apicole!

 TÂRGUL NAȚIONAL AL MIERII - EDIȚIA DE TOAMNĂorganizat de Asociația Crescătorilor de Albine din România, se deschide vineri 15 septembrie 2017, ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

 CEA DE-A 17-A EDIȚIE a Târgului Național al Mierii organizată în perioada 15-17 septembrie, reprezintă deja un eveniment cunoscut și așteptat la nivelul Capitalei, fiind dedicat în principal consumatorilor de produse apicole.

 Cei aproximativ 100 de expozanți prezenți, apicultori și firme specializate,  își vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: produse apicole obținute direct din stupină, precum și condiționate sau alte preparate derivate din produse apicole -  suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

 De asemenea, de acest târg vor putea beneficia și apicultorii deoarece vor fi  prezente și produsele dedicate acestora - stupi și componente, utilaje și alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, pentru nutriție, cărți de specialitate etc.

 În prag de toamnă, bucureștenii și nu numai sunt așteptați la Târgul Național al Mierii, locul perfect pentru a se delecta cu minunatele esențe ale stupului: miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, suplimente nutritive și cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăția naturii, dar și din hărnicia albinelor și apicultorilor.

  Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la edițiile anterioare, pe platforma A.C.A. / I.C.-D. Apicultură din București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

ACORD DSVSA Bucuresti privind organizarea Târgului Național al Mierii - Ediția de Toamnă 2017

 Completare ACORD DSVSA Bucuresti privind organizarea Târgului Național al Mierii - Ediția de Toamnă 2017

 Cerinte privind conditiile de functionare sanitar veterinara a targurilor de produse alimentare de origine animala

Conditii de participare ce trebuiesc  respectate de expozanti

Pe întreaga perioadă a desfășurării evenimentului, accesul auto in cadrul incintei va fi permis zilnic, în intervalul orar 06:00 – 09:00 respectiv 17:00 – 20:00.