Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania

Targul National al Mierii, Editia a 9-a, 13-15 septembrie 2013

Suntem deosebit de onorați să vă invităm să participați si la ediția a 9-a a Târgului Național al Mierii – București, organizat de A.C.A. din România în perioada 13-15 septembrie  2013.

Ca și până acum, la targul de miere vor participa apicultori ca producători primari, dar și firme specializate în condiționarea produselor apicole și realizarea unei game diversificate de preparate pe bază de produse apicole -  suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

Totodată, pentru a veni în sprijinul producătorilor din apicultură,  la targ se vor putea găsi produse pentru nutriția albinelor, medicamente pentru combaterea bolilor la albine, stupi si componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărți de specialitate, dar și alte materiale utile pentru o apicultură performantă.

Noutati!

Deschiderea va avea loc VINERI 13 septembrie, ora 12,00 - invitat, dl Daniel BOTANOIU -Secretar de Stat Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,

Deschiderea va fi urmata de o  conferinta de presa.

12.09.2013 - http://www.agerpres.ro/media/index.php/ots/item/222150-Vineri-13-septembrie-la-Bucuresti-isi-deschide-portile-Targul-National-al-Mierii-organizat-de-Asociatia-Crescatorilor-de-Albine-din-Romania.html


 INFORMATII EXPOZITIE

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la ediția anterioară, pe platforma ACA / I.C.D. Apicultură din București, B-dul Ficusului nr.42, sector 1.

Schita standurilor

Taxa de participare la Târgul Național al Mierii: Stand de 3x 3m (cort, masă, scaun, placuța de identificare) este de 372 lei inclusiv TVA.
Tariful este valabil pentru toată perioada desfășurării manifestării și cuprinde toate facilitățile necesare bunei etalări și prezentări a mărfurilor. Plăcuța de identificare a firmei va fi adusă de fiecare participant la târg.

Înscrierile și rezervările de standuri se vor achita în perioada 1 august - 1 septembrie 2013, la sediul A.C.A. din România.

Pentru rezervări si plata standurilor va rugam sa va adresati la:
Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania: acaromania@rdsmail.ro, tel: 021 233 40 19.

Plata se poate face:

în numerar la sediul ACA - B-dul Ficusului nr.42, sector 1, 013975 București; telefon: 021-233 40 19 (Director Economic Marioara Bălan)
sau,
- prin transfer bancar în contul: RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, București.


 

PARTENERI MEDIA:

  1. Radio Romania,
  2. Radio Romania Actualitati
  3. Radio Romania Antena Satelor
  4. Radio Romania Regional