Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania

NOU ! Turte cu zahar din sfecla de zahar

HRANA SANATOASA PENTRU ALBINE !!!

100% ZAHAR DIN SFECLA DE ZAHAR

Honey bee

Se apropie sezonul de repaus al stupilor. Pentru hranirea in toamna si inceputul iernii am aprovizionat pentru dumneavoastra HONEY BEE PRO STANDARD -  turte energetice executate exclusiv din zahar de sfecla de zahar.


HONEY BEE PRO STANDARD este o hrană de cea mai bună calitate pentru nutriția albinelor în perioada în care nu există cules. Datorită celei mai recente tehnologii de producere a enzimelor, hrana HONEY BEE PRO STANDARD este produsă cu minim HMF (hidroximetilfurfural). Studiile au arătat că atunci când se utilizează hidroliza acidă a zahărului și când se lucrează la temperaturi ridicate, se creează un produs HMF secundar. Singura posibilitate de a evita HMF este hidroliza enzimatică, fără utilizarea acidului. Hrana HONEY BEE PRO STANDARD este produsă cu tehnologia germană, toate materiile prime sunt de origine europeană. HONEY BEE PRO STANDARD este liberă de OMG și este fabricată exclusiv din zahăr din sfecla de zahar.
Compoziție: zaharoză, sirop invertit enzimatic.
Valoare nutrițională medie la 100 g: valoare energetică 1661 kJ / 391 kcal; proteine Produsul este executat cu un sistem de control al produselor alimentare HACCP certificat (număr: HR100143332) și un sistem certificat de management al calității ISO 9001: 2008 (număr: HR100143331).
Mod de aplicare: Înainte de utilizare, tăiați și îndepărtați părțile ambalajului în locațiile dorite și puneți-le peste rame, în stup.


Păstrați la loc întunecos, uscat și rece, între 10 și 25 de grade.
Data expirării: 24 de luni de la data producției
Data de fabricatie: tiparita pe ambalaj