! ANULAT !

Având în vedere Hotărârea Guvernului României nr.6 din 09.03.2020 (click aici) privind Aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului coronavirus vă informăm că SE ANULEAZĂ desfășurarea ediției de primăvară a Târgului National al Mierii din perioada 27-29 Martie 2020, întrucât numărul participanților este mai mare decât numărul prevăzut în Hotărârea de Guvern (1000 de participanți).

Pentru o mai ușoară gestionare a situației, Asociația Crescătorilor de Albine din România, a stabilit că participanții care au achitat taxa de participare pot să participe la ediția din toamnă (luna Septembrie) a Târgului National al Mierii, păstrând aceleași standuri care le-au fost alocate la ediția din primăvară, fără a mai achita taxa de participare sau alte taxe.

Pentru mai multe detalii avem rugămintea să ne contactați telefonic, la numărul de telefon 031/40.59.963

TÂRGUL NAȚIONAL AL MIERII – EDIŢIA DE PRIMĂVARĂ,  organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, se va deschide Vineri, 27 MARTIE 2020, ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

            CEA DE-A 22-A EDIŢIE a Târgului Naţional al Mierii, organizată în perioada 27 – 29 MARTIE 2020, reprezintă deja un eveniment cunoscut şi aşteptat la nivelul Capitalei, fiind dedicat în principal consumatorilor de produse apicole.

Cei peste 100 de expozanţi prezenţi – apicultori şi firme specializate, îşi vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obţinute direct din stupină până la produse apicole condiţionate sau alte preparate derivate din produse apicole –  suplimente nutritive, cosmetice etc.

De asemenea, de acest târg vor putea beneficia şi apicultorii deoarece vor fi prezente şi produsele dedicate acestora – stupi şi componente, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc.

            Bucureştenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Național al Mieriilocul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptişor de matcă, suplimente nutritive şi cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la ediţiile anterioare, pe platforma A.C.A. / I.C.D. Apicultură din Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

Rezervările  de stand pentru participantii la ediția anterioară se vor face începând cu 24 Februarie, până la data de 28 Februarie 2020.

Rezervarea de stand va fi definitivă numai în baza confirmării plății până la data de 28 Februarie 2020. În cazul în care până la această data nu s-a confirmat plata, standul va fi repartizat către un alt expozant inscris pe lista de asteptare.

Plata se poate face în numerar la sediul A.C.A. – B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, Bucureşti;

telefon: 031 40 59 963 sau prin transfer bancar într-unul din conturile:

RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, Bucureşti;

RO18RZBR0000060000667235, Raiffeisen Bank, Agenția Dorobanți, București.

Taxa de participare la Târgul Naţional al Mierii: Stand de 3 x 3 m (cort, masă, scaun) este de 450 lei, inclusiv TVA.

Tariful este valabil pentru toată perioada desfăşurării manifestării şi cuprinde toate facilităţile necesare bunei etalări şi prezentări a mărfurilor.

Plăcuţa de identificare a firmei va fi adusă de fiecare participant la târg.

========

Pentru rezervări şi plata standurilor vă rugăm să vă adresaţi la:

Asociaţia Crescătorilor de Albine din România:

acaromania@rdsmail.ro, telefon: 031 40 59 963.

========

Până în data de 06 Martie 2020 toți expozanții sunt obligați să trimită pe fax sau e-mail autorizarea/înregistrarea sanitar – veterinară.

Pe întreaga perioadă a desfăşurării evenimentului, accesul auto in cadrul incintei va fi permis zilnic, în intervalul orar 06:00 – 08:00 respectiv 18:00 – 20:00.